Vanliga frågor

vanliga-fragor-korkortKöp ett förarkort online, inklusive registrering hos oss!


På den här sidan kan du läsa de vanligaste frågorna om att köpa körkort online. Du behöver inte ta en tentamen. Du kommer att registreras utan risk. Många kunder har varit för dig och vi kan stolt säga att ingen någonsin har haft några problem. Säkerhet kommer först.


Hur lång tid tar det innan jag kan få körkort?

Om betalningen är mottagen av oss tar det 6 arbetsdagar att behandla all information och skicka förarkortet. Vårt mål är att få förarkortet levererat till ditt hem inom 6 arbetsdagar.


Hur får jag mitt nya körkort?


När vi har fått all information och betalningen görs, börjar processen. När förarkortet är färdigt skickas det till dig via post. Beroende på var du befinner dig kan detta variera mellan nationella och internationella leveranstjänster.

Ger svenskakorkortonlien.se ett riktigt körkort?


Självklart! Körkortet du får är lagligt registrerat i alla regeringsdatabaser relaterade till ditt dokument så att du inte har några problem med att kolla polisen eller andra institutioner.

När förarkortet skickats från vårt kontor, raderas också data från webbplatsen. På grund av detta kanske tredje part inte kan hämta dina uppgifter.

  • Kontakta oss nu för att köpa ditt körkort