Om oss

om oss

I slutet av nittiotalet började vi under namnet “Sweden Drive” som körskola för att hjälpa förarna att få förare. Vårt mål har alltid varit att hjälpa så många som möjligt att få sitt körkort.

Kontakta oss nu för ditt körkort via eudrivinglicense@protonmail.com eller kontaktformuläret.

Vi har dock hittat många problem här. Många hade inte tillräckligt med tid för alla klasser och fann det ofta dyrt, vilket i praktiken innebar att den genomsnittliga personen tillbringade mer än 12 månader på körkortet. Detta är naturligtvis en mycket lång period. Särskilt om du behöver ditt körkort snabbt. För arbete eller för att du måste delta direkt i trafiken.

Därför är detta initiativet Forkortortnorge.com. Genom vår hemsida vill vi göra det enklare för personer att få körkort. Köp ditt körkort nu utan att ta körkort eller examen. Det finns många anledningar till varför du behöver detta kort. Vi ber inte om din anledning. Det är vårt mål att hjälpa så många som möjligt. Skicka alla dina frågor och e-post till eudrivinglicense@protonmail.com.

svenskaakorkortonline.se är 100% juridiskt och har även kopplingar i nödvändiga institutioner och organisationer. Detta gör oss till nummer 1 leverantör av körkort i Europa. Vi gör människor glada varje dag med ett nytt körkort. Vi uppmanar alla att komma i förväg för att samla den nödvändiga kunskapen innan de deltar i trafiken.