By | December 17, 2018

På många sätt har köper körkort många fördelar, vilket är många motivationskällor. Du kan köpa körkort under alla scenarier, förutsatt att målet är detsamma: att visa din förmåga att köra bil korrekt. Det första scenariot kan vara inköp av körkort av någon som inte vet hur man kör eller aldrig körde bil i sitt liv. Det andra scenariot kan vara inköp av en licens av en person som vet hur man kör, oavsett var och hur han lärde sig. Men oberoende av scenariot är fördelarna desamma:

Körkort köpte mycket billigare och expresstjänster som erbjuds

Detta borde inte vara upp till standard för alla. Jag pratar om vad regeringen har planerat för dem som tjänar låg inkomst men behöver ett körkort. Du kan skriva tentor flera gånger innan du lyckas. Det här är inte en ganska bra idé. Vi kan också prata om de extremt höga avgifter som krävs för att genomgå en komplett kurs, från klass till tentamens, inklusive praktisk och teori. Om du inte kan spendera 6 månader eller mer än 3000 euro, kommer du aldrig att hävda att du har körkort. Med tanke på Frankrike och Tyskland är villkoren verkligen tid och pengar som förbruka.

Vissa personer som tror att de kan köra bil ordentligt kommer att föredra köpet av körkort. Den enkla anledningen är att säkerheten att du kommer att ha körkort är och mer till det, kommer du att undvika de hemska tentamenarna. Om du har rätt anslutning i regeringen, behöver du inte oroa sig för tidskrävande och meningslösa studier i körskolor. Man kan därför besluta att köpa körkort från en förtroende värdig kontakt, inte heller priset. Detta är en fördel. Få expresstjänster kombinerad till överkomlig kostnad. Jag glömmer inte att nämna den här unga italienska som bor i Frankrike. Innan han gick till Frankrike för jobbändamål, bestämde han sig för att köpa ett italienskt körkort så att han lätt kunde komma ikapp med sitt jobb. Han var en pizzaleverantör. Han jobbar för närvarande säkert och därigenom tjäna mycket pengar tidigare än han förväntat sig. Bli inte förvånad över att han snart kommer att köpa olika kategorier av hans körkort. Detta för att snabbt ändra sitt jobb för kanske en bättre.

Tidsbegränsningar, deadlines och svårigheter under tentor.

Tidsgränser är fördelaktiga, eftersom det krävs en minimikoncentration för att passera en licens. Koncentrationen kräver viss tid. Du måste koncentreras för att göra lite arbete. Arbete som inte betalar kontant är aldrig välkomna. Väntar på att studera för provet är en stressig aktivitet. Även om du är rik nog att följa proceduren flera gånger medan du misslyckas med tentamen kan du övertyga dig själv om att du i slutändan är dum. NEJ, du är inte dum. Du har bättre bekymmer och bättre problem att hantera. Att ta någonting som en personlig utmaning är bra, men att slösa bort din dyrbara tid och pengar, för att du bara håller dig, är inte bra. Om du har misslyckats tentor flera gånger betyder det att du inte behövde koncentrera dig. Våra dagliga aktiviteter, inklusive familj, nuvarande jobb, gör allt så svårt. Efter samma kurs flera gånger har aldrig skrivit samma examen flera gånger någonsin varit nöjd.

Här kan du till exempel vara en arbetssökande som måste skicka en fil för efteruppgradering. Deadlines är nära, Vill du betala för körkort så att du kan få en chans att uppgradera, eller du kommer att föredra att vänta och uppgradera nästa år. Låt oss komma ihåg att det kanske är din tredje gång att skriva om den här tentamen. Även min 3 år gamla son kommer att vara klokt nog för att försöka få det här tillfället att knacka på din dörr.

Det är också en fördel för alla med fobi av tentor eller något psykologiskt trauma på grund av stress under praktiska körkortsexamina. Det betyder inte att du inte vet hur man kör bil. Det betyder helt enkelt att du inte är bekväm när du har främlingar runt dig. Värre, den här främlingen är nära dig för att döma dig. Faktum är att många vet väldigt bra hur man kör på egen hand och i egna bilar, men bara på grund av ömsesidigt tryck och panik, befinner du sig själv om att misslyckas körkortet. Det är därför lösningen för dig kommer att vara att betala kontant. Livet handlar om nästa steg. Bara gud kan dömma.

Den som köper utan att veta hur man kör är emellertid en verklig fara för samhället. Det är inte tillrådligt. Du frågar bättre din man eller fru, mamma eller pappa, pojkvän eller flickvän, för att hjälpa dig att lära dig. Men om du känner lite ansvar, kan du fortfarande lära dig att köra efter att ha köpt. Samma som att köpa efter att ha läst att köra; eftersom allting är lika, köper körkort inte nödvändigtvis körning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *